Mullerfood Pizzabodems <h1>pizzabodem</h1>

                  Ambachtelijk, smakelijk en puur 

Pizzabodem:


Een pizzabodem is de ultieme basis voor een goed en smakelijk product. Wij zijn van mening dat een pizzabodem dan ook aan veel eisen moet voldoen. Enerzijds moet de bodem er visueel aantrekkelijk en ambachtelijk uitzien, anderzijds moet de bodem een smakelijke licht gefermenteerde broodsmaak hebben. De bodem moet een knapperige "bite" hebben en toch een zachte structuur hebben aan de binnenkant.


Ons gepassioneerd team pizzabakkers is dagelijks bezig om voor u de beste producten te bakken. 


Missie:


Onze missie is het produceren van de hoogste kwaliteit pizzabodems en Flammkuchen tegen een concurrerende prijs en goede voorwaarden.  

Wij werken met de zuiverste en beste ingrediënten zonder toevoegingen van hulpstoffen. Ons bedrijf ziet de samenwerking met de klant als bouwstenen voor de toekomst. Samenwerken aan een "partnership for life".


Wij kunnen alleen zeggen: laat u verrassen door de smaak en de beleving van de pizza. Als u onze pizzabodem garneert met uw eigen ingrediënten is succes verzekerd!


Mullerfood wil de beste dienstverlening bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen. In ons brede aanbod vindt u vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op.